Profil

Hos BR polering er professionalisme, fleksibilitet og engagement kerneværdier

Derfor kan du trygt stole på, at vi går til opgaven med stor professionalisme, og vi sørger for at udføre den hurtigt og effektivt.

Erfaringen rigere

Vi har mange års erfaring, og du er derfor garanteret et pletfrit, veludført arbejde leveret af de bedste folk inden for branchen. Vi har udført mange forskellige slags opgaver igennem årenes løb, og vi ved derfor, hvad den enkelte opgave indebærer og kræver. Vi har derfor de bedste forudsætninger for, at levere et tilfredsstillende arbejde. ​

Forskellige kundegrupper

Vi udfører opgaver for både private og erhvervskunder. Så uanset om det drejer sig om pudsning af vinduer i huset, lejligheden eller på arbejdspladsen, er vi det oplagte valg af vinduespoleringsfirma.

Fleksible aftaler

Du bestemmer selv intervallet for, hvor ofte du ønsker vi skal komme. Det kan være 2 gange om måneden såvel som hver anden måned. Vi bestræber os på altid at efterleve dine ønsker og behov, da kundetilfredshed er af yderste vigtighed for os.

Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os.​