Til private

BR Polering har i mange år løst vinduespoleringsopgaver for private.

Vi sørger for rene vinduer på hele fyn – Din lokale vinduespudser.


Er du derfor træt af at pudse vinduer, eller er du på anden måde forhindret i det, kan det være en god idé at få os til at udføre opgaven. Vi garanterer, at du vil blive glad for samarbejdet.

Samarbejde med kunden

Hos BR Polering sørger vi for at have et tæt samarbejde med dig under hele planlægningen samt selve udførelsen af arbejde. Vi tilgodeser dermed specielle ønsker eller hensyn, som du måtte have til vinduespoleringen. Det er vigtigt for os, at du er tryg ved at overlade arbejdet os, og vi er derfor altid meget lydhøre overfor eventuelle kommentarer til vores arbejde.

Et kvalitetsbevidst firma

Effektivitet, professionalisme og kvalitet er kerneværdier, som vores dygtige vinduespolerere efterlever, og du er dermed sikret et perfekt resultat, som skinner igennem. Uanset om du bor i villa, parcelhus eller lejlighed, ved vi, hvad der kræves for at vinduerne i dit hjem står funklende blanke, og vi ved, hvordan selv de vanskeligste opgaver skal gribes an.

Kontakt os

Er du interesseret i et samarbejde med BR Polering, er du naturligvis velkommen til at kontakte os enten via telefon eller mail. Vi kommer endvidere gerne ud forbi og giver et gratis, uforpligtende tilbud på opgaven, så du er sikker på at du har fået et seriøst tilbud på vinduespudsning.

Priser

Priser fra 100 kr